top of page

De vrouw van 1 miljoen
Véronique Bockstal

Ontwerp zonder titel.png

Groeigids voor vrouwelijke ondernemers

SUMMER DEAL & READ
Geniet 15% korting tot 20 augustus 2023

We zijn met minder vrouwen. Als we het over onderneemsters hebben tenminste. We starten minder snel een bedrijf of zelfstandige activiteit. We blijven langer zonder medewerkers. We vragen en krijgen minder financiering. We blijven langer hangen in de dead zone of life style business waar we net voldoende verdienen om onszelf te onderhouden. 

Het ontbreekt ons nochtans niet aan passie, doorzettingsvermogen, ambitie en zeker niet aan talent om te scalen. Ondernemen is nu eenmaal niet gendergebonden. Als … als vrouwen extern kapitaal ophalen, presteren ze zelfs beter dan mannelijke ondernemers. Investeerders laten dus heel wat potentieel gewin op tafel liggen door hen links te laten liggen bij hun investeringsbeslissingen.

Met 'De vrouw van 1 miljoen' richt ik me tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen maar zoekende zijn naar de juiste hefbomen om die eerste mijlpaal te bereiken. Dankzij de inzichten en talrijke praktische tips uit het boek kunnen ze zichzelf ontslaan als Jill-of-all-trades en promoveren van smallpreneur naar CEO van een groeibedrijf.

Getuigenissen

"Ik zie in het boek van Véronique mijn ondernemers- en levensmotto 'Dream, Dare, Do'wordt op een zeer pragmatische manier. De droom is concreet (€ 1 miljoen omzet), de drempels die bij onderneemsters het durven en vaak in de weg staan zijn geïdentificeerd. Met de concrete tips en inkijk in de bedrijfskeuken van heel wat onderneemsters lijkt €1 miljoen omzet plots een haalbaarheidsproject.”

Conny Vandendriessche
Serie-ondernemer & Investeerder

Veronique Bockstal Outgrow Business Coaching.jpeg

NU VERKRIJGBAAR

Groeigids voor
vrouwelijke oprichters

Ik trek dit najaar op pad met mijn boek om zowel met vrouwelijke als mannelijke grondleggers in gesprek te gaan over de groeidrempels die hun groeipad naar die eerste (magische) mijlpaal van €1 miljoen omzet in de weg staan van vertragen, over de onderliggende redenen waarom die groeis in de weg zitten en vooral over wat je kunt doen om die drempels te werken of te realiseren.

Zo'n lezing kan verschillende aannemen:

  • Een klassieke lezing die leidt tot een interactieve discussie van vraag & antwoordluik.

  • Een workshop waarbij de deelneemsters/deelnemers op voorhand kunnen worden voorbereid in een bepaalde richting laten beginnen.

  • Een ronde tafel waarbij ervaringen van aanwezigen op tafel worden gelegd en Véronique vanuit haar boeken ervaringen en tips aanreikt.

  • Een podcastinterview/gesprek

De formule is flexibel en spreekbaar in de functie van de doelgroep en de doelstelling van de organisator.

Foto door Bram Merville - Sixshooter.

Book a keynote
bottom of page