top of page

De vrouw van 1 miljoen
Véronique Bockstal

Ontwerp zonder titel.png

Groeigids voor vrouwelijke ondernemers

We zijn met minder vrouwen. Als we het over onderneemsters hebben tenminste. We starten minder snel een bedrijf of zelfstandige activiteit. We blijven langer zonder medewerkers. We vragen en krijgen minder financiering. We blijven langer hangen in de dead zone of life style business waar we net voldoende verdienen om onszelf te onderhouden. 

Het ontbreekt ons nochtans niet aan passie, doorzettingsvermogen, ambitie en zeker niet aan talent om te scalen. Ondernemen is nu eenmaal niet gendergebonden. Als … als vrouwen extern kapitaal ophalen, presteren ze zelfs beter dan mannelijke ondernemers. Investeerders laten dus heel wat potentieel gewin op tafel liggen door hen links te laten liggen bij hun investeringsbeslissingen.

Met 'De vrouw van 1 miljoen' richt ik me tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen maar zoekende zijn naar de juiste hefbomen om die eerste mijlpaal te bereiken. Dankzij de inzichten en talrijke praktische tips uit het boek kunnen ze zichzelf ontslaan als Jill-of-all-trades en promoveren van smallpreneur naar CEO van een groeibedrijf.

Testimonials

“Ik zie in het boek van Véronique mijn ondernemers- en levensmotto ‘Dream, Dare, Do’ vertaald op een zeer pragmatische manier. De droom is concreet (€1 miljoen omzet), de drempels die bij onderneemsters het durven en doen vaak in de weg staan zijn herkenbaar. Met de concrete tips en inkijk in de bedrijfskeuken van heel wat onderneemsters lijkt €1 miljoen omzet plots een pak haalbaarder.”

Conny Vandendriessche
Serial entrepreneur & Investeerder

Veronique Bockstal Outgrow Business Coaching.jpeg

DE VROUW VAN 1 MILJOEN

BOEK EEN LEZING

Met mijn boek ga ik graag in gesprek met founders over de vaak onterechte drempels die hun groei naar die eerste (magische) mijlpaal van €1 miljoen omzet in de weg staan.

Een keynote kan verschillende vormen aannemen:

  • Een klassieke lezing die leidt tot een interactieve discussie van vraag & antwoordluik.

  • Een workshop waarbij de deelneemsters/deelnemers op voorhand kunnen worden voorbereid in een bepaalde richting laten beginnen.

  • Een rondetafel waarbij ervaringen van aanwezigen op tafel worden gelegd en Véronique vanuit haar boeken ervaringen en tips aanreikt.

  • Een podcastinterview/gesprek

Het formaat is flexibel en bespreekbaar in functie van de aanwezigen en de doelstelling van de organisator.

Foto Bram Merville - Sixshooter.

Book a keynote
bottom of page