top of page

De vrouw van 1 miljoen

Groeigids voor female founders

Véronique Bockstal

Boho Floral Wedding Photography Moodboard & Photo Collage Website Header (2).png

Are you struggling to scale your business?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

ABOUT VERONIQUE BOCKSTAL

De vrouw van 1 miljoen

"Ik ben wat je noemt, een late springer. Na een corporate carrière en een parcours als consultant/interim manager van meer dan 20 jaar, verliet ik op mijn 50ste de comfortzone van tijd ruilen voor geld. Ik begaf me op onontgonnen terrein op verschillende vlakken: een echt bedrijf starten in een sector die ik enkel kende als consument. Het idee voor mijn bedrijf ontstond, zoals vaak, uit een eigen frustratie waarvoor ik een oplossing zag. Na drie jaar verkocht ik met spijt in het hart mijn ‘baby’ en verdiepte ik me in de redenen waarom zoveel vrouwelijke ondernemers, eens ze opgestart zijn, (te) kleinschalig blijven. 93% van alle onderneemsters haalt nooit de kaap van €1 miljoen omzet. Uit die zoektocht ontstond een acceleratorprogramma voor female founders, een nieuw eigen bedrijf, outgrow, dat onderne(e)m(st)ers individueel begeleidt op hun groeipad en een boek, De vrouw van 1 miljoen. "

71331886_2397905817133231_2624365154048933888_n.jpg
safe_image (2).jpg
About

OUR SERVICES

Individuele coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

OUR SERVICES

Group
coaching

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,

OUR SERVICES

Book

Dit boek richt zich tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen, maar zoeken naar de juiste hefbomen om die eerste mijlpaal te bereiken.

vero8_dd7eaba834178419e48d808d2e538eba_800.jpeg

ABOUT VERONIQUE BOCKSTAL

De vrouw van 1 miljoen

Véronique Bockstal is onderneemster, docent en auteur. Ze startte in 2019 in samenwerking met hogeschool UCLL een acceleratorprogramma specifiek voor female founders. Via het programma en haar eigen bedrijf, outgrow, begeleidt ze onderneemsters bij het schalen naar en voorbij €1 miljoen omzet. Daarnaast doceert ze ondermenen, leiderschap en marketing aan UCLL.

Ontwerp zonder titel.png

NU VERKRIJGBAAR

Groeigids voor
female founders

In dit boek richt de auteur zich tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen maar zoeken naar de juiste hefbomen om die eerste mijlpaal te bereiken.

Testimonials

“Ik zie in het boek van Véronique mijn ondernemers- en levensmotto ‘Dream, Dare, Do’ vertaald op een zeer pragmatische manier. De droom is concreet (€1 miljoen omzet), de drempels die bij onderneemsters het durven en doen vaak in de weg staan zijn herkenbaar. Met de concrete tips en inkijk in de bedrijfskeuken van heel wat onderneemsters lijkt €1 miljoen omzet plots een pak haalbaarder.”

Conny Vandendriessche
Serial entrepreneur & Investeerder

Veronique Bockstal Outgrow.jpeg

DE VROUW VAN 1 MILJOEN

BOEK EEN LEZING

Ik trek dit najaar op pad met mijn boek om zowel met female als male founders in gesprek te gaan over de groeidrempels die hun groeipad naar die eerste (magische) mijlpaal van €1 miljoen omzet in de weg staan of vertragen, over de onderliggende redenen waarom die groeidrempels in de weg zitten en vooral over wat je eraan kan doen om die drempels weg te werken of te omzeilen.

Zo’n lezing kan verschillende vormen aannemen:

  • Een klassieke lezing die aanleiding geeft tot een interactieve discussie of vraag & antwoordluik.

  • Een workshop waarbij de deelneemsters/deelnemers op voorhand vragen kunnen insturen die de workshop in een bepaalde richting laten evalueren.

  • Een round table waarbij ervaringen van aanwezigen op tafel worden gelegd en Véronique vanuit haar boek ervaringen en tips aanreikt.

  • Een podcast interview/gesprek

De formule is flexibel en bespreekbaar in functie van de doelgroep en de doelstellingen van de organisator.

bottom of page