top of page
Cover_websit_VB.png
Female founders die op zoek zijn om een miljoenenbusiness uit te bouwen vinden heel wat how to's in mijn eerste boek, De vrouw van 1 miljoen. Mijn boek verscheen een eerste keer in oktober 2021 en is nu toe aan de derde druk. 

Het biedt een roadmap om van een vaak nog chaotische en ongestructureerde business een goed gepland en geleid groeibedrijf te maken.
Offering

Ontdek
De vrouw van
1 miljoen

Boek 
een keynote

Word
Certified
1 Million Mentor

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

Ik ben wat je noemt, een late springer. Na een corporate carrière en een parcours als consultant/interim manager van meer dan 20 jaar, verliet ik op mijn 50ste de comfortzone van tijd ruilen voor geld. Ik begaf me op onontgonnen terrein op verschillende vlakken zoals een echt bedrijf starten in een sector die ik enkel kende als consument. Het idee voor mijn bedrijf ontstond, zoals vaak, uit een eigen frustratie waarvoor ik een betere oplossing zag.

 

Na drie jaar verkocht ik met spijt in het hart mijn ‘baby’ en verdiepte ik me in de redenen waarom zoveel vrouwelijke ondernemers, eens ze opgestart zijn, (te) kleinschalig blijven. Amper 1 onderneemster op 10 haalt ooit de kaap van €1 miljoen omzet, slechts een derde springt over €100.000.

De zoektocht naar het waarom leidde tot een acceleratorprogramma voor female founders in samenwerking met Hogeschool UCLL, een eerste boek De vrouw van 1 miljoen' (Lannoo Campus, 2021, vierde druk), een tweede boek (Lannoo Campus, publicatie gepland in januari 2025) een nieuw bedrijf dat vrouwelijke ondernemers helpt om zowel hun bedrijf als hun persoonlijk nettovermogen te schalen naar en voorbij €1 miljoen.

Wat houdt me bezig? (Meer details via LinkedIn)

Profielfoto (1).jpg
Ontwerp zonder titel.png

DERDE DRUK

Groeigids voor
female founders

Met 'De vrouw van 1 miljoen' richt ik me tot onderneemsters die de ambitie hebben om naar een omzet van €1 miljoen en meer te schalen maar zoekende zijn naar de juiste hefbomen om die eerste mijlpaal te bereiken. Dankzij de inzichten en talrijke praktische tips uit het boek kunnen ze zichzelf ontslaan als Jill-of-all-trades en promoveren van smallpreneur naar CEO van een groeibedrijf.

Lezers getuigen

"Ik zie in het boek van Véronique mijn ondernemers- en levensmotto 'Dream, Dare, Do'wordt op een zeer pragmatische manier. De droom is concreet (€ 1 miljoen omzet), de drempels die bij onderneemsters het durven en vaak in de weg staan zijn geïdentificeerd. Met de concrete tips en inkijk in de bedrijfskeuken van heel wat onderneemsters lijkt €1 miljoen omzet plots een haalbaarheidsproject.”

Conny Vandendriessche
Serie-ondernemer & investeerder

Profielfoto2 (1).jpg

DE VROUW VAN 1 MILJOEN

BOEK EEN KEYNOTE

Met mijn boek ga ik graag in gesprek met founders over de vaak onterechte drempels die hun groei naar die eerste (magische) mijlpaal van €1 miljoen omzet in de weg staan.

Een keynote kan verschillende vormen aannemen:

  • Een klassieke lezing die leidt tot een interactieve discussie van vraag & antwoordluik.

  • Een workshop waarbij de deelneemsters/deelnemers op voorhand kunnen worden voorbereid in een bepaalde richting laten beginnen.

  • Een ronde tafel waarbij ervaringen van aanwezigen op tafel worden gelegd en Véronique vanuit haar boeken ervaringen en tips aanreikt.

  • Een podcastinterview/gesprek.

Het formaat is flexibel en bespreekbaar in functie van de aanwezigen en de doelstelling van wie organiseert.

Coming up next ...

  • 18/4 Internationaal zakendoen BIZ en Breda

  • April (datrum tbc) Leef & leid authentiek (podcast Liesbeth Lambrecht)

  • 21/11 Ladies Circle Gent

  • Najaar '24 De Soroptimist (Knokke)

Interesse in een van de voorbije podcastafleveringen?

bottom of page